Vi hjälper er med flyttstäd i Svenljunga!

Flyttstädning i Svenljunga

Att flytta är ett tidskrävande jobb och många är upptagna med både arbete och hemmet under samma tid. Det kräver planering att få allt att fungera. Anlitar du oss kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss. Vi hjälper dig med den del av flytten som kan vara nog så ansträngande. Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda.

Därför erbjuder vi också alla våra kunder vår Kvalitetsgaranti.

Vår Kvalitetsgaranti innebär att när du anlitar oss tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och att resultatet blir godkänt. De nya ägarna eller hyresvärden tar kontakt direkt med oss om de inte skulle vara nöjda med resultatet. Då kommer vi tillbaka så snabbt vi kan och åtgärdar de brister och fel som de inte är nöjda med.

Vi arbetar runt om hela Svenljunga som tillhör Svenljungas kommun. Vi städar såklart även i alla orter runtomkring Svenljunga, Sexdrega, Holsljunga, Överlida mfl.

Vi utför professionell flyttstädning i Svenljunga

 

Har du frågor eller vill boka. Tveka inte utan hör av dig till oss så kan vi svara på de flesta av dina frågor gällande flyttstädningen. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt! 

Du kan gärna fylla i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och då får du även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Våra priser är fasta och allt gällande städningen ingår. Du slipper obehagliga överraskningar på din faktura. Allt detta framgår av den offert du får skickat till din mejl.

Kan vi hjälpa er med flyttstäd i Svenljunga?

Du når oss på tel.nr. 033-419200

  • Äldreboende Svenljunga
  • Dödsbo Svenljunga
  • Byggstäd Svenljunga

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!