Vi hjälper med flyttstäd i Borås!

Flyttstädning i Borås

Bor du i Borås? Letar du efter en professionell städfirma som ska utföra din flyttstädning? Då har du kommit rätt!
 Vi på Borås Flyttstäd ser till att både du och nästa bostadsgäst blir nöjda!
En flytt innebär mycket arbete för dig och du har fullt upp med att packa ner, sedan packa upp och inte minst komma i ordning i din nya bostad. Att dessutom behöva flyttstäda är ett stressmoment i sig. Detta kan vi hjälpa dig med så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig, nämligen på din nya bostad.

 

Överlåt flyttstädningen åt oss

En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är flera moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv men det är ett arbete som kräver mycket tid och energi från dig.

Borås Flyttstäd kan hjälpa dig med detta! Dessutom måste man tänka på att det inte är du själv som ska vara nöjd utan nästa bostadsgäst är den som har sista ordet och som kan kräva att fel åtgärdas. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för detta. Vi sköter allt från början till slut och garanterar att resultatet blir bra.

Vi på Borås Flyttstäd ser till att:
 • du slipper tänka på städningen
 • rätt person blir nöjd med resultatet
 • städningen ska alltid bli godkänd
 • du får fakturan skickad efter städningen
 • på fakturan är rut-avdraget redan gjort

Behöver du hjälp med flyttstäd i Borås? Kontakta oss idag, 033-419200!

Se vårt Städschema BF-Stadschema

Flyttstäd i Borås

Det finns en del företag som erbjuder flyttstäd i Borås men om du letar efter ett företag som står för punktlighet, noggrannhet, professionalitet och som dessutom lämnar städgaranti så har du kommit helt rätt. Det är precis så vi på Borås Flyttstäd arbetar så att du som kund ska känna dig trygg och veta att flyttstädningen blir korrekt utförd, i tid och av personer med lång erfarenhet i branschen.

Flyttstäd med garanti

Vi på Borås Flyttstäd är så pass säkra på vår tjänst att vi erbjuder våra kunder flyttstäd med städgaranti. Vår städgaranti innebär att vi tar oss an hela ansvaret för din flyttstädning när du anlitar oss. Vi ser till att resultatet blir godkänt. De nya ägarna eller hyresvärden kan ta kontakt direkt med oss om de mot förmodan inte skulle vara nöjda med flyttstädningen. I sådana fall kommer vi tillbaka så snabbt vi kan och åtgärdar de brister och fel som de upptäckt.

Flyttstäd med RUT-avdrag

När det kommer till flyttstäd gäller RUT-avdrag, vilket är ännu en anledning till att anlita oss om du behöver flyttstädning i Borås med omnejd då vi drar RUT-avdraget direkt från fakturan och sköter kontakten med Skatteverket så att du slipper det. Med andra ord sköter vi allt inom flyttstädningen från start till slut så att du kan fokusera och lägga tid på det du vill.

Våra priser är fasta och allt gällande städningen ingår. Du slipper obehagliga överraskningar på din faktura. Allt detta framgår av den offert du får skickat till din mejl. Välkommen till Borås Flyttstäd!

Skicka Meddelande

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!